Trainingen & Workshops

Kennis en ervaring is pas echt waardevol als je het ook kunt delen. En dat doen wij graag! Met onze workshops en trainingen helpen we je nog beter data verzamelen, monitoren, analyseren en gebruiken. Leer zelf hoe je data effectief vóór je kunt laten werken.

Workshops & trainingen

Alle kennis en kunde in huis brengen

Tijdens een workshop werken we samen met de deelnemers aan een case. Met een praktijkvoorbeeld laten we zien welke afwegingen je kunt maken en waarom bepaalde keuzes nodig zijn. De workshop geeft inzicht in het proces van data verzamelen, monitoren en analyseren. Aan het einde van de workshop heb je jouw case volledig uitgewerkt en ben je klaar om ermee aan de slag te gaan.

Wil je een stap verder met het team? Dan brengen we jouw team de nodige skills bij om zelf aan de slag te gaan. Wij verzorgen onze trainingen en workshops op de locatie die jouw voorkeur heeft, bij ons of incompany.

Trainingen & Workshops

Storytelling with Data

Hoe zet je nullen en enen om in een betekenisvol verhaal? Veel mensen vinden het lastig om resultaten van data-analyse om te zetten in een goed verhaal, een presentatie die boeit en waarmee je het publiek meeneemt in jouw bevindingen. Tijdens deze cursus delen we voorbeelden van effectieve visualisaties. Maar belangrijker nog, we geven je handvatten om zelf van ieder type data een pakkende visual te maken waarmee je het juiste verhaal vertelt.

Duur: 1 dagdeel

Optimale en gebruiksvriendelijke dashboards maken

Is meer altijd beter? Nee. In het geval van een dashboard zeker niet. Een goed dashboard is overzichtelijk en nodigt de gebruiker uit om intuïtief door de stroom van informatie te klikken. In deze cursus behandelen we een flink aantal ontwerpregels die wij hanteren. Samen oefenen we het juist toepassen van deze regels.

Duur: 1 dagdeel

BigQuery en Google Cloud platform efficient inzetten

De cloud biedt de beste mogelijkheden en wij zijn daarbinnen helemaal fan van BigQuery. Wil je weten hoe je met query’s, te koppelen databronnen en alle andere functionaliteiten het beste uit BigQuery en GCP haalt? Wij leren jou welke functionaliteiten en functies je binnen BigQuery zeker moet kennen. En hoe je een goede setup koppelt en gebruikt om data in waarde om te zetten.

Duur: 1 dagdeel

nl_NLNederlands