Trainingen & Workshops

Kennis en ervaring is pas echt waardevol als je het ook kunt delen. En dat doen wij graag! Met onze workshops en trainingen helpen we je nog beter data verzamelen, monitoren, analyseren en gebruiken. Leer zelf hoe je data effectief vóór je kunt laten werken.

Workshops & trainingen

Alle kennis en kunde in huis brengen

Tijdens een workshop werken we samen met de deelnemers aan een case. Met een praktijkvoorbeeld laten we zien welke afwegingen je kunt maken en waarom bepaalde keuzes nodig zijn. De workshop geeft inzicht in het proces van data verzamelen, monitoren en analyseren. Aan het einde van de workshop heb je jouw case volledig uitgewerkt en ben je klaar om ermee aan de slag te gaan.

Wil je een stap verder met het team? Dan brengen we jouw team de nodige skills bij om zelf aan de slag te gaan. Wij verzorgen onze trainingen en workshops op de locatie die jouw voorkeur heeft, bij ons of incompany.

Trainingen & Workshops

Storytelling with Data

Data omzetten in inzichten en die presenteren op een manier die iedereen begrijpt, is vaak nog een hele uitdaging. De kunst zit hem in het verwerken tot intuïtieve visuals, zodat de lezer eenvoudig ziet wanneer en waarop actie ondernomen moet worden. Dit klink misschien makkelijk, maar hoe zet je alles bij elkaar? En waarmee zorg je ervoor dat je niemand kwijtraakt in jouw verhaal tijdens de presentatie? Door in te gaan op hoe wij als mensen informatie verwerken en op welke manier je met deze kennis visuals, dashboards en rapportages opbouwt, leer je jouw inzichten en analyses een impact te laten maken.

Duur: 2 dagdelen

Google Analytics 4

De 4e generatie van Google Analytics wordt de nieuwe standaard. Dat duurt nog even, zou je zeggen, toch is het raadzaam snel met GA4 aan de slag te gaan. Niet alleen moet je historische data opbouwen om vergelijkingen te kunnen blijven maken, je moet ook bekend raken met de nieuwe aspecten en facetten van GA4.

Duur: 1 dagdeel

nl_NLNederlands